SNELLE BEZORGING
Met eigen bezorgdienst

AFHALEN IN BRIELLE (ZH)
6 dagen per week geopened

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Inloggenx

Als u een account bij ons hebt, log dan in a.u.b.

Account aanmakenUw wachtwoord vergeten?

* Verplichte velden

Account aanmakenx

* Verplichte velden

Terug naar login venster

Uw wachtwoord vergeten?x

Vul uw e-mailadres hieronder in en wij sturen u een link op om uw wachtwoord te resetten.

* Verplichte velden

Terug naar login venster

iDEAL
Bij ons kun je betalen met iDEAL. Kies je voor deze betaalwijze, dan betaal je het gevraagde bedrag online via je eigen bank. Het bedrag wordt direct van je rekening afgeschreven. Wij ontvangen van jouw bank bericht dat de bestelling is betaald. Betalingen met iDEAL worden direct verwerkt en verzonden.

Je kunt betalen met iDEAL als je gebruik maakt van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank en Triodos Bank.

Rembours
Indien u kiest voor levering onder rembours, dan betaalt u uw bestelling op het moment van aflevering. U betaalt het aankoopbedrag vermeerderd met de eventuele transport- en rembourskosten rechtstreeks aan de chauffeur van de bezorgdienst op het moment dat u de bestelling in ontvangst
neemt.

Onze koerier kan alleen contante betalingen in ontvangstnemen. Pinnen of Credit Card is NIET mogelijk. U ontvangt van ons via email de factuur van uw bestelling vooraf zodat u altijd weet hoeveel geld u in huis moet hebben.  Let op: rembourszendingen kunnen niet naar een postbus worden verzonden.

Vooruit betaling
Vooruitbetalen betekent dat je na het invoeren van je bestelling, het orderbedrag zelf overmaakt op onze bankrekeningen. Dit kan bijvoorbeeld met internetbankieren van je eigen bank. Na de betaalkeuze ‘vooruitbetaling’ ontvang je de benodigde gegevens per e-mail om het bedrag over te kunnen maken.

Je ontvangt op het moment dat wij de betaling verwerkt hebben een email van ons. In deze e-mail staat het totaalbedrag en het betalingskenmerk. Vermeld bij het overmaken van het bedrag altijd het betalingskenmerk, zodat wij jouw betaling kunnen koppelen aan de order.

PayPal
Wereldwijd zijn er al meer dan 150 miljoen rekeninghouders bij PayPal aangesloten en is daarmee een algemeen geaccepteerd en betrouwbare betaalmethode. Hoe werkt PayPal? Je eigen PayPal internetrekening is gekoppeld aan bijvoorbeeld je creditcard of je eigen bankrekening. Betalingen via PayPal worden door deze instantie automatisch geïncasseerd van je creditcard of bankrekening. Je laat dus nooit creditcard- of bankgegevens achter bij een webshop. Meer informatie over betalen met PayPal is te vinden op www.paypal.nl

AfterPay
AfterPay biedt een nieuwe betaalmogelijkheid binnen de online kassa. Met AfterPay kunt u online winkelen en veilig achteraf betalen door middel van een vertrouwde acceptgiro of digitaal betaaloverzicht. Bijkomend voordeel is dat u altijd en overal uw producten kunt bestellen zonder in de weer te moeten met online bankieren of creditcards.
AfterPay voert voor ons het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een digitale acceptgiro van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. Je kunt betalen met een digitale acceptgiro tot een bedrag van € 200,00 als je voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Ben je al bekend bij AfterPay dan kun je betalen tot een bedrag van € 300,00.

Ter goedkeuring van je verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

Maestro & Bancontact/Mister Cash
Deze betaalmethodes zijn alleen mogelijk voor bestellingen vanuit België. Bij deze betaalmethodes kunt u direct tijdens het bestelproces veilig en gemakkelijk uw online aankoop bij ons afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank.

Als u telebankiert, kunt u direct gebruik maken van deze betaalmethodes, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden of speciale software moet installeren. Alle klanten van de banken Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank, VDK Spaarbank en Record Bank kunnen online betalen met Bancontact/Mister Cash.

SOFORTbanking
SOFORTbanking is een innovatieve directe betaalmethode met TÜV-certificaat en TÜV gekeurde transactieveiligheid. SOFORTbanking is door Payment Network AG ontwikkeld en word voornamelijk gebruikt door klanten uit Duitsland, Oostenrijk, Zwitersland en Verenigd Koninkrijk. Het betaalsysteem is vergelijkbaar met het Nederlandse iDEAL.

Wat zijn een 3-D Secure en SecureCode?

3-D Secure en SecureCode maken het betalen op internet nog veiliger. De 3-D Secure technologie is ontwikkeld door Visa en wordt aangeboden onder de merknaam Verified by Visa. Onder het label MasterCard SecureCode biedt ook MasterCard deze standaard aan. Ook Maestro biedt de 3-D Secure aan. 3-D Secure en SecureCode vormen een extra stap bij het plaatsen van uw bestelling die is bedoeld voor uw veiligheid. U wordt beschermd tegen misbruik van uw creditcardnummer omdat u vóór de betaling eerst uw identiteit bevestigt.

Hoe werkt het?
Uw kaart is niet standaard geactiveerd voor 3-D Secure of SecureCode. Voor het betalen van uw bestelling kan gevraagd worden om 3-D Secure te activeren op uw kaart. Hierna zal bij elke online verificatie van uw creditcard altijd om een digitale handtekening gevraagd worden. Deze code wordt vervolgens meteen door uw eigen bank gecontroleerd.
Er zijn een aantal varianten van de digitale handtekening, afhankelijk van uw bank. Het kan een zelf gekozen wachtwoord zijn, een pincode die verstrekt is door uw bank, of er kan ook gevraagd worden om een digitale handtekening met behulp van een digipas of random reader (kaartlezer). Als u meer informatie wilt hebben over dit onderwerp, kunt u hierover contact opnemen met uw bank.